De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Enjoy Fish verpakkingen en disposables

Een visverpakking, die moeten er toch ook lekker fris en hip kunnen uitzien? Met deze vraag als uitgangspunt ontwikkelde wij samen met enkele partners een lijn visverpakkingen die volledig aansluit bij de moderne viswinkel, viskraam en visrestaurant van nu. ENJOY FISH!

Enjoy Fish verpakkingen zijn allen wit van kleur en beschikken over een zwart/grijze opdruk. Dit zijn rustige en neutrale tinten die vaak worden geassocieerd met puurheid, stijl en kwaliteit.

Naast een goed doordacht kleurenpallet heeft de Enjoy Fish lijn nog enkele onderscheidende kenmerken. De slim vormgegeven bedrukking zorgt ervoor dat Enjoy Fish disposables en verpakkingen goed opvallen. Typerend zijn de speels vormgegeven visjes en de herkenbare teksten. Deze benadrukken de versheid en hoge kwaliteit van uw visspecialiteiten. De smakelijke kreten die wij in het design hebben verwerkt zijn: Smakelijk eten, Genieten, Seafood, Vis, Vers, Lekker, Eten, Maatje, Kibbeling, Paling, Haring, Zalm en natuurlijk Enjoy Fish.

Genoeg gepraat over het ontwerp; we laten het graag aan u zien:

Snackzakken ersatz

Viszakken ersatz Enjoy Fish

Enjoy Fish snackzakken ersatz, ook wel viszakken of pondzakken genoemd, zijn ideaal voor het verpakken van allerlei soorten vis. Of het nu gaat om kibbeling, gebakken vis, zalm, haring of belegde broodjes; deze papieren zakken komen daarbij uitermate van pas. Het ersatz papier is bovendien vetwerend en voorkomt doorlekken.

Een ander handigheidje van Enjoy Fish vetwerende zakken is dat ze over een zijvouw met ventilatiegaatjes beschikken. Zo kan warme vis direct verpakt worden! Stoom blijft niet in de zak hangen, waardoor o.a. kibbeling en andere gefrituurde vissoorten lekker krokant blijven.

Enjoy Fish snackzakken ersatz zijn leverbaar in: 0,5 pond, 1 pond, 2 pond en 3 pond.


Snackzakken gevoerd

Gevoerde viszakken aluminium Enjoy Fish

Naast de standaard ersatz snackzakken beschikken wij ook over gevoerde snackzakken. Deze zijn gemaakt van twee lagen ersatz papier met daartussen een laagje aluminium folie. Dat is een uitkomst voor het transporteren van zowel warme als gekoelde vis. Warme visgerechten blijven langer warm en verse vis blijft lange tijd koel. Dit komt natuurlijk de kwaliteit van de vis ten goede.

Ook een voordeel van deze isolerende viszak is dat ze extra stevig zijn, ze bestaan namelijk uit drie lagen materiaal. Verder hebben de gevoerde zakken een blokbodem, waardoor ze indien gewenst rechtop neergezet kunnen worden.

Enjoy Fish gevoerde snackzakken zijn leverbaar in twee verschillende maten.


Polykraftzakken

Enjoy Fish polykraftzakken zijn gemaakt van papier en zijn aan de binnenzijde voorzien van een laagje PE kunststof. Dit heeft een aantal voordelen. Zo zorgt het plastic ervoor dat de zak gegarandeerd lekvrij is. Doorlekken is volledig uitgesloten! Verder kan de zak verzegeld worden m.b.v. een sealapparaat, hiermee maakt u de zak volledig lucht- en waterdicht.


Plastic zakken

Een alternatief voor een lekdichte viszak is de Enjoy Fish plastic zak. Deze is gemaakt van stevig HDPE kunststof en beschikt over een zijvouw.


Sealbags

Sealbags Enjoy Fish

Wilt u verse vis zo snel en efficiënt mogelijk inpakken? Dan zijn de Enjoy Fish sealbags een uitkomst! U schuift de vis in de zak en sluit deze met de kleefstrip. Dat is alles! En wat het nog mooier maakt? De sealbags zijn hersluitbaar en gemaakt van papier met aan beide zijden een laag vet- en vochtdicht PE kunststof.


Draagtassen

Voor klanten die hun aankoop nog moeten vervoeren is een draagtas natuurlijk onmisbaar. Gelukkig hebben wij zowel papieren draagtassen als plastic hemddraagtassen van Enjoy Fish in het assortiment. Niet alleen handig, maar het trekt ook de aandacht van consumenten in de buurt van uw kraam, winkel of restaurant. “Want waar komen die leuke draagtassen met vis toch vandaan?”

Enjoy Fish papieren draagtassen zijn beschikbaar in twee verschillende maten, terwijl de geblokte hemddraagtassen in één formaat te verkrijgen zijn.


Edelpack vellen

Edelpack papier Enjoy Fish

Edelpack papier komt bij elke winkel of marktkraam met verse vis van pas. Deze visvellen zijn handig in gebruik en ze zijn volledig vocht- en vetdicht. Edelpack vellen bestaan namelijk uit twee lagen: één laag papier en één laag HDPE kunststof folie.

Enjoy Fish inpakvellen zijn leverbaar in drie verschillende maten, waaronder kleine vellen voor maatjesharing en extra grote vellen voor gerookte makreel.


Kartonnen buckets

Buckets vis Enjoy Fish

Kibbeling, mosselen, inktvisringen, paella; zomaar enkele voorbeelden van visgerechten die u op een leuke manier in een kartonnen bucket kunt presenteren. Visbuckets, ook wel papieren emmers genoemd, trekken de aandacht en zijn makkelijk voor het op de hand eten van allerlei vismaaltijden of -snacks. Wilt u de buckets afsluiten om de inhoud langer warm te houden? Gebruik daarvoor onze handige bijpassende deksels.


Servetten

Bij het eten van een lekker visje raken de handen al snel besmeurd. Een servetje is dan wel wenselijk, uw klanten zullen het zeker waarderen. Wij hebben vierkante servetten met Enjoy Fish bedrukking, dat past perfect in het Enjoy Fish plaatje!


Beachvlag

Aandacht trekken van voorbijgangers? Daarvoor moet u deze beachvlag hebben. Lekker opvallend! U kunt bij ons ook terecht voor een beachvlag frame en houders voor op elke ondergrond.

Heeft u vragen over de Enjoy Fish lijn of wilt u graag een demonstratie? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!