De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Retourneren en ruilen

Wilt u een product ruilen of retourneren? Uiteraard is dat mogelijk. U bent niet verplicht om een reden voor uw retouren op te geven. Desondanks horen we graag waarom een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, op die manier kunnen wij een passende oplossing bieden.


Product beschadigd?

Bij Peijs Verpakkingen controleren en verpakken wij onze producten met de grootste zorg. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat er een product beschadigd raakt. Als dit het geval is willen wij u vragen om dit direct na ontvangst bij ons te melden.


Voorwaarden voor retourneren

  • U heeft het product niet beschadigd of gebruikt

  • De originele verpakking is aanwezig en verkeert in goede staat 

  • Het betreft geen klantspecifieke of opruimingsartikelen

  • U beschikt over het originele aankoopbewijs (factuur of pakbon)


Hoe kunt u producten retourneren?

Indien u één of meerdere producten van uw bestelling wilt retourneren dan dient u deze binnen 8 dagen na ontvangst bij ons aan te melden. Dit kan via het retouraanvraagformulier of telefonisch. In geval van een online retouraanvraag, nemen wij contact met u op voor verdere instructies.

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit is uiteraard niet het geval indien u producten verkeerd heeft ontvangen of (een gedeelte van) de zending beschadigd is. Wij maken dan met u een afspraak om de items retour te sturen of op te halen.

Openstaande retouren boeken wij binnen 30 dagen na ontvangst terug op uw rekening.

Retouradres
Peijs Verpakkingen B.V.
Huiskensstraat 52
5916 PN Venlo


Ruilen

Indien u goederen wilt ruilen (bijvoorbeeld voor een andere maat of uitvoering), dan dient u binnen 8 dagen na ontvangst telefonisch contact met ons op te nemen.
Heeft u vragen over het retourneren of ruilen van artikelen? Neem contact met ons op!
Op geleverde producten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.