De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Peijs DNA

Het is niet zomaar dat onze pay-off 'Slim verpakt' luidt. Iets slim aanpakken, dat zit bij de medewerkers van Peijs in het DNA. Peijs Verpakkingen staat namelijk voor:

Slim samenwerken 

Wij zijn partners die meedenken

Met een goede samenwerking bereik je het meeste. Medewerkers van Peijs bouwen daarom aan hechte en langdurige relaties met klanten en leveranciers, maar ook onderling. Met deze benadering gaan wij voor kwaliteit boven kwantiteit. Dat gaat verder dan men van veel andere bedrijven gewend is. We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen en we bezoeken hen waar nodig om het verpakkingsproces in kaart te brengen. We zetten graag een stapje extra, want bij Peijs gaan we altijd voor tevreden klanten en uitstekende service. We reageren snel, schakelen vlot en we zijn flexibel ingesteld. 

Slim advies

Wij maken het verschil

Verpakkingen zijn er o.a. om te beschermen, op te vallen, informeren, conserveren en voor functioneel gebruik. Het mag duidelijk zijn dat advies hieromtrent in veel opzichten het verschil kan maken. Het is dan ook niet vreemd dat goed advies, waar onze klanten echt iets aan hebben, een van de speerpunten van Peijs is. Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en weten keer op keer te verrassen met vernieuwende verpakkingsconcepten.

Slim investeren

Wij helpen met groeien en besparen

Een verpakking is geen kostenpost, maar juist een investering. We bekijken samen met onze klanten op welke manier we een product of dienst slim kunnen verpakken. Onze uitgangspunten daarbij zijn: winstgevendheid stimuleren, onnodige kosten terugbrengen en klanttevredenheid verhogen.  

Slim bedacht

Wij bedenken creatieve verpakkingen

Bij Peijs zijn we nieuwsgierig en houden we van uitdagingen. Hoe complexer de vraag, hoe enthousiaster we ervan worden. We gaan graag op onderzoek uit en leggen onze klanten daarna alle opties voor. Open en eerlijk zijn over de voor- en nadelen hoort daar natuurlijk bij. We weten als geen ander dat denken buiten de gebaande paden tot de mooiste dingen kan leiden. Gewoon is niet goed genoeg. We zijn creatief en vinden voor elke situatie de beste verpakking.

Slim ontzorgen

Wij nemen werk uit handen

Vergaande samenwerking is iets waar de klanten van Peijs volop van profiteren. Onze dienstverlening gaat verder dan velen in eerste instantie verwachten. Zo is het mogelijk om voorraadbeheer geheel uit te besteden. De producten die u bij ons afneemt houden wij voor u op voorraad en leveren we naar behoefte uit. Op die manier bent u altijd zeker van voldoende voorraad en hoeft u geen ruimte voor verpakkingsmaterialen in uw eigen magazijn te reserveren. Wij ontzorgen onze klanten eveneens door diverse dispensers en verpakkingsmachines voor leasing beschikbaar te stellen. Op die manier kunt u deze professionele producten gebruiken zonder een grote investering te hoeven doen. Daarbij bieden wij ook ondersteuning in de vorm van onderhoud en montage.