De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Betalen

Wij vinden het belangrijk dat u veilig en betrouwbaar kunt betalen, daarom maken wij gebruik van Multisafepay. U kunt bij ons kiezen uit verschillende betalingsmethoden, daarvoor brengen wij geen extra kosten in rekening. We vertellen u graag meer over de keuzemogelijkheden:


Op rekening

Om op rekening te kunnen kopen dient u een webshopaccount aan te maken. Heeft u nog geen account? U kunt deze hier of tijdens het orderproces aanvragen. Na maximaal één werkdag ontvangt u van ons terugkoppeling of de aanvraag is geaccepteerd. Om uw kredietwaardigheid te controleren voeren wij namelijk een kredietcheck uit. Wanneer uw kredietwaardigheid voldoende is bevonden, dan ontvangt u hiervan bericht en kunt u uw eerste bestelling plaatsen. Orders worden vanaf dat moment gelijk verwerkt en u ontvangt een digitale factuur per e-mail. Het factuurbedrag dient steeds binnen 15 dagen na factuurdatum op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

Wilt u de eerste keer gelijk bestellen, zonder uw kredietwaardigheid af te wachten? In dat geval kunt u gebruik maken van een andere betalingsmethode (bestellen als gast) of contact opnemen met onze klantenservice.


IDEAL

De meest gebruikte betalingsmethode van Nederland is IDEAL. Hiermee kunt u snel, simpel en overal online betalen. Indien u voor deze wijze van afrekenen kiest, dan wordt u tijdens het bestelproces doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank. De benodigde gegevens zijn automatisch ingevuld. U hoeft alleen nog maar de betaling goed te keuren. De transactie wordt gelijk verwerkt en u ontvangt direct een betalingsbevestiging.


Contant

Indien u de bestelling wilt afhalen bij onze vestiging in Venlo, dan kunt u er eveneens voor kiezen om ter plaatse contant af te rekenen. U kunt bij ons ook pinnen.


Overboeking

Wanneer u tijdens het orderproces aangeeft om te willen betalen via een bankoverboeking, dan ontvangt u van Multisafepay een e-mail met daarin de benodigde betalingsgegevens. Wij versturen uw order zodra het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening. Let op dat u het juiste betalingskenmerk vermeldt, zodat we uw betaling kunnen koppelen aan de juiste bestelling. De verwerking van een bankoverboeking duurt meestal enkele werkdagen, de levertijd van uw bestelling is daardoor langer dan bij andere betalingsmethoden.


Bancontact (Mister Cash)

Uiteraard hebben we ook een veilig en betrouwbaar betalingssysteem voor Belgische klanten. Bancontact (voorheen Mister Cash) is de meest geaccepteerde online betaalmethode van België, alle grote Belgische banken zijn hierop aangesloten. De transactie vindt plaats binnen de beveiligde omgeving van uw eigen bank, hier wordt u tijdens het bestelproces automatisch naar doorverwezen.


Giropay

Voor Duitse klanten bieden wij het online betalingssysteem Giropay aan. Giropay is de populairste online betaalmethode van Duitsland. De transactie vindt plaats binnen de beveiligde omgeving van uw eigen bank, hier wordt u tijdens het bestelproces automatisch naar doorverwezen.