De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Verpakking bedrukken


Als bedrijf of instelling wilt u natuurlijk gezien worden. Een bedrukte verpakking zorgt voor extra beleving en draagt bij aan de promotie van uw onderneming. Peijs Verpakkingen is gespecialiseerd in het bedrukken van verpakkingsmaterialen en disposables. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een verpakking met logo, bedrijfsnaam of uniek ontwerp.

Bedrukte verpakking bestellen

Voordelen van bedrukte verpakkingen en disposables

  • Ze voorzien een professionele uitstraling. Of het nu gaat om een bedrukte doos, servet, zak of tape; klanten relateren verpakkingen met bedrukking vaker aan kwaliteit dan dat bij onbedrukte verpakkingsmaterialen het geval is. 
  • U werkt aan een betere naamsbekendheid van uw bedrijf, product of dienstverlening. Een bedrukte doos, draagtas of snackbak valt op. U trekt hiermee aandacht van potentiële afnemers en consumenten: onderweg, bij de klant en mogelijk wordt het betreffende item zelfs opnieuw gebruikt. Een origineel bedrukte verpakking is daarnaast meer shareable. Klanten willen ermee gezien worden. Populaire social media, zoals: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube, staan er vol mee!
  • Vergroot de herkenbaarheid. Uw doelgroep raakt bekend met uw logo wanneer ze het vaker zien. Als zij de volgende keer moeten kiezen tussen een vergelijkbaar bedrijf of product van een voor hun onbekend merk, of dat van u, dan is de keuze vaak in uw voordeel. Herkenning (bewust of onbewust) zorgt ervoor dat u de voorkeur krijgt.
  • Bedrukte verpakkingen en eet- en drinkgerei zijn ideaal voor het verspreiden van informatie of commerciële uitingen. Een voorbeeld hiervan is een bedrukte verzenddoos, hierop kunt u o.a. verwijzen naar uw klantenservice, website, social media, nieuwsbrief of handige tips & tricks. Zo stimuleert u de interactie met uw merk en verhoogt u de klanttevredenheid. Verder zijn verpakkingen met bedrukking perfect om langlopende acties of aanbiedingen onder de aandacht te brengen.
  • Genereer extra sponsorinkomsten. Geef sponsoren de mogelijkheid om hun logo te vermelden op bijvoorbeeld bedrukte bierbekers of koffiebekers. Plastic bierglazen bieden ruimte aan minimaal drie verschillende bedrijfslogo's. Op deze manier kosten bedrukte wegwerpverpakkingen u helemaal niks. Sterker nog, ze leveren zelfs geld op! Ideaal voor o.a. feesten, concerten, evenementen, sportclubs, goede doelen en verenigingen.
  • Benut eveneens de extra zichtbaarheid van een gepersonaliseerde geschenkverpakking. Zo weet niet alleen de klant, maar ook de ontvanger waar het cadeau gekocht is. Een handig middel om herhaalaankopen te stimuleren!
  • Zet uw product in de spotlight. Een optimale productverpakking laat uw product of levensmiddel nog beter tot zijn recht komen. Juist in de detailhandel speelt dit een belangrijke rol, omdat de consument vaak op het laatste moment beslist. Een opvallende bedrukte productverpakking maakt het verschil.


Kleuren

Bedrukking is mogelijk in vrijwel iedere denkbare kleur, waaronder PMS kleuren. Zo sluiten de kleuren van uw verpakkingen of disposables altijd perfect aan op de huisstijl van uw organisatie. U heeft de keuze uit full color drukwerk of een opdruk met één of enkele kleuren. Het aantal kleuren bepaalt mede de prijs. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren die hierop van invloed zijn, namelijk: materiaal van de ondergrond, druktechniek, het gewenste drukformaat en de oplage.

Op het ene materiaal komen kleuren beter tot hun recht dan op anderen. Veel soorten kunststof staan er bijvoorbeeld om bekend dat ze een kraakheldere en zeer kleurechte bedrukking opleveren. Daarnaast speelt ook de kleur van de ondergrond een rol. Zo ziet een gekleurde bedrukking op wit karton er beter uit dan op bruin golfkarton of papier. Dat komt doordat een gekleurde ondergrond kan doorschijnen. Onze verpakkingsspecialisten geven u goed advies en begeleiden u hierbij. Op deze manier zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is.


Oplages

De minimale aantallen zijn afhankelijk van het type product. Verpakkingsmaterialen met eigen bedrukking leveren wij altijd tegen redelijke prijzen, maar: hoe meer u bestelt, hoe voordeliger de prijs per stuk. Zo kunt u door groot in te kopen flink besparen. Ook door het combineren van verschillende bedrukte verpakkingen en disposables valt de investering vaak lager uit.


Showroom

In onze showroom in Venlo (Noord-Limburg) kunt u vele voorbeelden van bedrukte verpakkingsmaterialen bekijken. Ook kunnen onze verpakkingsspecialisten u voorzien van advies op maat. Bekijk onze openingstijden


Heeft u vragen of wilt u graag verpakkingen of disposables met logo of print bestellen?

Ja, ik wil verblijvend advies op maat!