De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Verpakking op maat

Met een maatwerk verpakking kunt u elk detail optimaliseren en naar uw eigen hand zetten. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de voordelen en mogelijkheden.

Verpakking op maat

Voordelen van een verpakking op maat

 Er zijn vele redenen om te kiezen voor een op maat gemaakte verpakking. Hierbij kunt u denken aan:

  • Unieke functionaliteiten waarmee u bijvoorbeeld meer gebruiksgemak, extra bescherming of een langere houdbaarheid realiseert.
  • Een karakteristiek ontwerp dat naadloos aansluit op de vormgeving van het product. Het design van een productverpakking moet opvallen en ervoor zorgen dat de inhoud nog beter tot z'n recht komt. Met een gepersonaliseerde verpakking kunt u elk aspect zelf invullen, waaronder: vorm, materialen, afwerking, bedrukking en formaat. 
  • Een specifiek formaat verzendverpakking. Een te grote verpakking levert veel overtollige ruimte op. Om er vervolgens voor te zorgen dat uw goederen onderweg niet beschadigen dient u deze te beschermen met een grote hoeveelheid opvulmateriaal. Door in eerste instantie te kiezen voor goed passende transportverpakkingen is er minder opvulling nodig. Hiermee bespaart u aanzienlijk op verpakkingsmateriaal! Ook is dit beter voor het milieu en het levert uw afnemers minder afval op. Klanten zullen het gegarandeerd waarderen.
  • Goederen met afwijkende afmetingen vragen om een maatwerk verpakking. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijker uit, ook biedt een op maat gemaakte verpakking betere bescherming.
  • De verpakking moet opvallen en anders zijn dan concurrerende producten. U wilt dat uw product gezien wordt in het schap, een in het oog springende verpakking maakt dan het verschil! Een ander voorbeeld is een verzendverpakking of draagtas die de aandacht van potentiële klanten trekt, bijvoorbeeld in de winkelstraat of tijdens transport.


Showroom

De mogelijkheden van gepersonaliseerde verpakkingen zijn eindeloos! In onze showroom kunt u vele voorbeelden en materialen bekijken en uitproberen. Ook staan hier onze adviseurs voor u klaar, zij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat. Bekijk de openingstijden.


Advies op maat

Het ontwerpen van een maatwerk verpakking vereist enige expertise. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u zelf een verpakking gaat samenstellen. U wilt er toch niet aan denken dat achteraf blijkt dat de verpakking niet goed past of niet stevig genoeg is voor de toepassing die u voor ogen heeft? Een goede sparringspartner die hierin met u meedenkt is onmisbaar. De verpakkingsspecialisten van Peijs hebben veel ervaring met het ontwerpen van maatwerk verpakkingen en zij voorzien u van waardevolle inzichten. 


Bent u op zoek naar een onderscheidende verpakking? Dan kunt u ons vrijblijvende advies vast en zeker goed gebruiken. Meer weten?

Ja, ik wil vrijblijvend advies op maat!