De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Horeca

Horeca verpakkingen en disposables

Peijs Verpakkingen is een specialist op het gebied van horeca verpakkingen en disposables. Restaurants, hotels, cateraars, koffiebars, cafés en andere horecabedrijven kunnen bij ons terecht voor o.a. tafelaankleding, wegwerp eetgerei, toiletinrichting en verpakkingen voor maaltijden en ingrediënten. Onze verpakkingsspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Open en eerlijk zijn over de voor- en nadelen hoort daar natuurlijk bij. We denken met u mee voor een oplossing die geheel naar wens is. We helpen met besparen, ontwikkelen van maatwerk producten en selecteren van horeca disposables voor de presentatie van uw gerechten, hapjes en dranken. Graag laten we u kennis maken met enkele veelgebruikte producten binnen de horecabranche:

  • Servetten voor eenmalig gebruik hebben we bij Peijs Verpakkingen beschikbaar in veel verschillende maten, materialen, kleuren en dessins. Voorbeelden hiervan zijn: cocktail servetten, snack servetten, dispenser servetten, tafel servetten en airlaid servetten. Wegwerp servetten zijn meestal gemaakt van tissue papier. Ze zijn leverbaar in verschillende diktes, namelijk: 1-laags, 2-laags en 3-laags. Daarnaast beschikken we over luxere varianten met een linnenlook. Deze servetten voelen extra stevig aan en zijn bijna niet van echt linnen te onderscheiden. Voor feestdagen en andere gelegenheden hebben we speciale dessins in ons gamma. Het is natuurlijk ook mogelijk om servetten te bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam.
  • Placemats zijn niet alleen decoratief, maar ook nog eens erg handig. Ze zorgen ervoor dat uw tafeltjes minder snel besmeurd raken met etensresten. Schoonmaken gaat daarom sneller en eenvoudiger. Placemats voor eenmalig gebruik zorgen voor een nette aankleding van tafels in horecagelegenheden en zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en dessins. Zo hebben wij onderleggers van papier en waterbestendig siliconen. Placemats kunnen eveneens worden voorzien van bedrukking, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, praktische informatie, promotionele acties of educatie voor kinderen.
  • Bestekzakjes, ook wel pochettes of sacchetto’s genoemd, zijn een efficiënte manier om uw tafels van bestek en servetten te voorzien. Tafels dekken gaat hiermee sneller en is eveneens hygiënischer. Sacchetto’s zijn leverbaar in legio kleuren en dessins, zo kunt u ze goed combineren met overige tafelaankleding. Pochettes voorzien van uw eigen logo is tevens mogelijk. Bedrukte bestekzakjes hebben een professionele uitstraling en passen goed bij de huisstijl van uw hotel of restaurant.
  • Bekertjes zijn ideaal voor horecagelegenheden met afhaalfaciliteiten en tijdens evenementen of feesten. Bierglazen, drinkbekers, waterbekers en plastic wijnglazen voor eenmalig gebruik zijn zeer gewenst wanneer afwassen niet mogelijk is. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment aan bedrukte en onbedrukte koffiebekers in veel verschillende formaten en uitvoeringen.
  • Take away verpakkingen zijn ideaal voor restaurants met afhaalmogelijkheden, snackbars, food trucks, broodjeszaken en marktkraampjes. Ook cateraars kunnen hiervan profiteren, want Peijs Verpakkingen heeft eveneens diverse bakken en schalen die voldoen aan de Gastronorm. Andere afhaalverpakkingen die binnen deze categorie vallen zijn o.a. : snackbakken, menubakken, kommen, deksels, wegwerp bestek, flessen, ersatz papier, dozen voor levensmiddelen en sluitmaterialen.
  • Hygiëne staat in nauw verband met voedselveiligheid, dit aspect speelt uiteraard een zeer belangrijke rol in de horeca. Om hygiënisch werken te bevorderen hebben we bij Peijs Verpakkingen een speciaal assortiment HACCP artikelen. Hierbij kunt u denken aan o.a. haarnetjes, schoenovertrekken, baardmaskers, poetsdoeken en handschoenen. Ook voor sanitaire inrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Een nette toiletruimte draagt bij aan de goede naam van uw bedrijf. Papieren handdoekjes, handzeep, luchtverfrisser, toiletpapier en bijbehorende dispensers zijn voorbeelden van sanitaire artikelen.
  • Zakken van papier en plastic worden veelvuldig gebruikt voor het verpakken, bewaren en transporteren van etenswaren en ingrediënten. Of het nu gaat om snackzakken, broodzakken, viszakken, gripzakjes, vleeszakken, kookzakken, vacuümzakken, kipzakken of draagzakken; de medewerkers van Peijs Verpakkingen adviseren u graag over de mogelijkheden. Verder hebben wij een ruime keuze op het gebied van afvalzakken.
  • Verpakkingsmachines voor het sealen van maaltijdbakken zijn uitermate geschikt voor het aanbieden van kant-en-klaar maaltijden. Gerechten blijven langer vers en zo waarborgt u een ultieme smaakbeleving. Om levensmiddelen luchtledig te verpakken hebben wij eveneens vacumeermachines in ons gamma. Daarnaast zijn er speciale dispensers beschikbaar voor het doseren van servetten en zakkensluiters voor het dichtmaken van plastic zakken.

Benieuwd hoe uw horecagelegenheid efficiënt gebruik kan maken van o.a. tafelaankleding, sanitaire inrichting en food verpakkingen? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten!