De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

Retail

Retail verpakkingen en disposables

Peijs Verpakkingen heeft een uitgebreid assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor winkels en webshops. Binnen de detailhandel dienen ze met name voor transport, verzending en promotionele doeleinden. Op het gebied van productverpakkingen zijn hier nog een aantal functionaliteiten aan toe te voegen, namelijk: informeren, opvallen, beschermen, gebruiksgemak, consumeren en conserveren. Graag laten we u kennismaken met enkele veel gebruikte verpakkingen en andere producten bij fysieke winkels en webshops:

  • Draagtassen zijn een handig hulpmiddel om net aangekochte artikelen te vervoeren. Hiermee biedt u comfort en gemak aan uw klanten. Daarnaast voorkomen draagtasjes dat aankopen onderweg beschadigen. Kiest u voor bedrukking, dan vergroot u eveneens de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bij Peijs Verpakkingen hebben we een breed gamma aan bedrukte en onbedrukte draagtassen voor de detailhandel. Voorbeelden van materialen die bedrukt kunnen worden zijn (kraft) papier, plastic, canvas, vilt en jute.
  • Food verpakkingen en disposables zijn uitermate geschikt voor het verpakken en bewaren van levensmiddelen. Hoogwaardige wegwerp verpakkingen worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt en komen in elke winkel die vers bereid eten of drinken aanbiedt van pas. Supermarkten, delicatessenzaken, slagerijen, bakkerijen, kaaswinkels, kruideniers en marktkramen zijn hier voorbeelden van. Ook voor presenteren, conserveren en consumptie van maaltijden, hapjes en drankjes zijn take away verpakkingen ideaal, hierbij kunt u denken aan: bakken, kommen, deksels, flessen, dozen, zakken, kaasvellen, schalen, bestek en sluitmaterialen. Verder beschikt Peijs Verpakkingen over een uitgebreid gamma aan drinkbekers en koffiebekers. Zo kunt u klanten tijdens het wachten water, frisdrank of een kopje koffie of thee aanbieden. Deze extra service zullen ze gegarandeerd waarderen.
  • Verzendverpakkingen zijn zeer populair bij webwinkels, maar ook detailhandel met fysieke vestigingen kunnen hier niet zonder. Het is belangrijk dat uw producten goed beschermd zijn tijdens transport, zo voorkomt u onnodige retouren en ontevreden klanten. Er zijn verschillende soorten verzendverpakkingen beschikbaar, daarbij kan een onderscheid worden gemaakt tussen brievenbuspost en pakketpost. Speciaal voor artikelen die door de brievenbus passen hebben we beschermende enveloppen (luchtkussen en schuim enveloppen) en kartonnen enveloppen (massief karton, golfkarton en bordrug) beschikbaar. Voor kleding en textiel zijn verzendzakken een voordelige keuze. Indien er extra stevigheid gewenst is kiest u voor brievenbusdozen. Voor het versturen van pakketten is het belangrijk dat de verzenddoos of koker zo goed mogelijk aansluit op de inhoud, zo wordt de hoeveelheid lege ruimte beperkt. Indien u op zoek bent naar een speciale maat doos, of als u specifieke wensen heeft, dan kunt u er ook voor kiezen om een verzenddoos op maat te laten maken. Alle verzendverpakkingen zijn eveneens te bedrukken met uw eigen logo of ontwerp.
  • Tapes en plakband zijn breed toepasbaar maar worden vooral gebruikt voor het sluiten van dozen, cadeauverpakkingen en diverse kantoorwerkzaamheden. Bedrukte verpakkingstape is daarnaast een bij uitstek geschikt middel voor promotie en reclame.
  • Verpakkingsmachines en dispensers hebben ieder hun eigen specifieke toepassingen. Dispensers zijn verkrijgbaar voor veel verschillende verpakkingsmaterialen. Ze vereenvoudigen het gebruik en maken efficiënter werken mogelijk. Voorbeelden van dergelijke dispensers zijn: afrolsystemen voor folies, zakkensluiters, etikettendispensers, dozensluiters en plakbandhouders. Verpakkingsmachines gaan een stapje verder en kunnen werkzaamheden (deels) automatiseren, denk hierbij aan: sealmachines voor maaltijdbakken, sealers voor plastic zakken, palletwikkelaars en machines voor opvulmateriaal.
  • Hygiëne is van groot belang voor een nette en professionele uitstraling. Vooral detaillisten binnen de food branche zullen moeten voldoen aan regelgeving omtrent voedselveiligheid, ook wel bekend als HACCP. Peijs Verpakkingen heeft een ruim aanbod op het gebied van HACCP artikelen. Ze dragen eraan bij om hygiënisch werken te bevorderen, enkele voorbeelden hiervan zijn: wegwerp handschoenen, schorten, haarnetjes, schoenhoezen en mouwbeschermers. Onder hygiëne artikelen verstaan we ook sanitaire inrichting, zoals papieren handdoekjes, handreiniger, toiletpapier, luchtverfrisser en bijbehorende dispensers. Verder kunt u als winkelier ook bij ons terecht voor poetsrollen en poetsdoeken.
  • Kassarollen, pinrollen en thermorollen hebben wij eveneens voor u beschikbaar. U kunt ze gebruiken voor o.a. kassasystemen, pinapparaten en weegschalen. Tevens leveren wij standaard kopieerpapier, ideaal voor retailers die hun facturen printen met behulp van een normale inkjet- of laserprinter.
  • Labels, etiketten en prijsstickers zijn allen benodigdheden om uw producten van informatie te voorzien. Prijskaarten voor kleding en textiel, etiketten op rol, prijstangen en toebehoren zijn voorbeelden van dergelijke artikelen.
  • Bedrukte verpakkingen en disposables zorgen ervoor dat u opvalt bij huidige en potentiële klanten. Ze vergroten uw naamsbekendheid en voorzien een professionele presentatie van uw producten en bedrijf. Veel verpakkingsmaterialen kunnen we voor u bedrukken met uw logo of een ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl. Ook zijn bedrukte verpakkingen een goed middel om praktische informatie of promotionele acties te uiten.

Benieuwd hoe u kunt besparen op verpakkingskosten of hoe u verpakkingen en disposables kunt inzetten voor promotionele doeleinden? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten!