De bestellijst naam kan niet leeg worden gelaten

(Semi)overheid

(Semi)overheid disposables en hygiëne artikelen

Peijs Verpakkingen heeft een compleet assortiment aan disposables en hygiëne producten voor (semi)overheid organisaties. Gemeentelijke instanties, onderwijs, zorginstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en wooncorporaties zijn hier voorbeelden van. Wij denken met u mee voor duurzame en kostenbesparende voorzieningen voor o.a. toiletten, kantines, catering, horeca, kantoor, wachtruimtes en afvalverwerking. Onze medewerkers geven advies op maat en zijn open en eerlijk over de voor- en nadelen. Zo verwerft u waardevolle inzichten voor een goed doordachte besluitvorming. We helpen u tevens met het ontwikkelen van verpakkingen met bedrukking. Koffiebekers, servetten en andere verpakkingsmaterialen met opdruk van uw eigen logo of ontwerp voorzien een professionele uitstraling.

Indien u uw organisatie wilt verduurzamen bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Peijs heeft een breed gamma aan biologisch afbreekbare verpakkingen en wegwerp eet- en drinkgerei. We kunnen zelfs uw toiletruimten van een volledige Cradle to Cradle (C2C) gecertificeerde inrichting voorzien. Hiermee werkt u aan duurzame bedrijfsvoering en laat u zien aandacht te hebben voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Graag laten we u kennis maken met enkele veelgebruikte producten binnen het segment (semi)overheid:

  • Hygiëne producten omvatten o.a. papieren handdoekjes, handzeep, toiletpapier, luchtverfrisser, dispensers en afvalbakjes. Kortweg alle sanitaire artikelen en hulpmiddelen die de hygiëne bevorderen. Een schone toiletruimte met degelijke sanitaire inrichting is niet alleen prettig voor uw personeel, maar is ook het visitekaartje van uw organisatie. Indien duurzaamheid voorop staat kiest u voor Cradle to Cradle gecertificeerde toiletartikelen. Kenmerkend hiervoor is dat de grondstoffen van deze producten volledig hergebruikt worden, zonder hun waarde te verliezen. Het zal u daarom niet verrassen dat een C2C toiletinrichting goed past binnen een milieubewuste bedrijfsvoering. Binnen de categorie ‘Hygiëne producten’ horen eveneens HACCP artikelen die voldoen aan regelgeving m.b.t. voedselveiligheid. Voorbeelden hiervan zijn: haarnetten, wegwerp handschoenen, schoenovertrekken en overmouwen. Andere hygiëne producten in ons assortiment zijn schoonmaakmiddelen, hierbij gaat het met name om poetsdoeken, poetsrollen en bijbehorende dispensers.
  • Bekers voor koffie, thee, frisdranken, sappen of water. Wij hebben drinkbekers beschikbaar voor veel verschillende toepassing. Of het nu gaat om drinkbekertjes voor bij de watertap, of een automaatbeker voor bij de koffieautomaat; voor elke toepassingen hebben wij vele keuzemogelijkheden. Koffiebekers met bedrukking zijn zeer populair, deze kunt u bijvoorbeeld voorzien van uw logo, reclame-uiting of andere boodschap.
  • Take away verpakkingen zijn ideaal voor restaurants in zorginstellingen, evenementen, feesten en kantines. Voorbeelden hiervan zijn: zakjes voor belegde broodjes, bakjes, bekers en wegwerp servies en bestek. Ook zijn er vele duurzame alternatieven beschikbaar, zoals food verpakkingen van bagasse (suikerriet) en FSC® gecertificeerd papier/karton.
  • Zakken zijn er in vele soorten en maten, hieronder vallen o.a. afvalzakken, gripzakjes, en universele plastic en papieren zakken. Voor elke toepassing hebben wij de juiste zak. Afvalzakken zijn beschikbaar in vele kleuren, d.m.v. kleurcodering kunt u afval scheiden bevorderen. Hersluitbare zakjes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, en komen daarom van pas in de bedrijfskantine tot op kantoor. Universele zakken van papier en plastic zijn o.a. verkrijgbaar als vlakke zak, met zijvouw en blokbodem.

Benieuwd hoe uw organisatie efficiënt gebruik kan maken van o.a. sanitaire inrichting, bekers, take away verpakkingen en zakken? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten!